Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνοιχτό το ενδεχόμενο τουριστικής και πολιτισμικής συνεργασίας Ελλάδας – Βιετνάμ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο τουριστικής και πολιτισμικής συνεργασίας Ελλάδας – Βιετνάμ

Το ενδεχόμενο οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Βιετνάμ συζητήθηκε χτες στην συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Παναγιώτη Σκανδαλάκη με τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών του Βιετνάμ κ. Nguyen Trung

Το ενδεχόμενο οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Βιετνάμ συζητήθηκε χτες στην συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών<...>, κ. Παναγιώτη Σκανδαλάκη με τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών του Βιετνάμ κ. Nguyen Trung.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκε η προοπτική στενότερης συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς του Τουρισμού και του Πολιτισμού, όπως και η προοπτική δημιουργίας διπλωματικών αρχών των δυο χωρών, στην Ελλάδα και το Βιετνάμ.

Ακόμα, ο κ. Σκανδαλάκης αναφέρθηκε στη βοήθεια, που προσέφερε η χώρα μας στο Βιετνάμ για την αποκατάσταση των καταστροφών, που προκάλεσε ο τυφώνας Linda, και είπε χαρακτηριστικά ότι “η Ελλάδα είναι πρόθυμη και σήμερα να παράσχει την οικονομική και ιατρική βοήθεια της για την επίλυση του προβλήματος, που δημιούργησε η γρίπη των πουλερικών”. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις “δυνατότητες, που υπάρχουν για τη σύναψη συμφωνιών στον τουρισμό, τη ναυτιλία, την γεωργία, καθώς και την πολιτιστική συνεργασία”.

Τέλος, ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε ότι “η χώρα μας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούσε να συνδράμει στην ανάπτυξη των σχέσεων του Βιετνάμ με την Ε.Ε..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024