Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗμερίδα για την τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας

Ημερίδα για την τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας

Ημερίδα με σκοπό την εύρεση τρόπων αποτελεσματικής και άμεσης τουριστικής ανάπτυξης της Ημαθίας διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της περιοχής σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής […]

Ημερίδα με σκοπό την εύρεση τρόπων αποτελεσματικής και άμεσης τουριστικής ανάπτυξης της Ημαθίας <...>διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της περιοχής σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής(ΝΕΤΠ), υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Μάλιστα, τις εργασίες της ημερίδας θα παρακολουθήσει και ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ πολλές θα είναι και οι εισηγήσεις, που θα λάβουν χώρα, στα πλαίσια της ημερίδας, με πολύ σημαντικά θέματα για την περιοχή και όλους τους επαγγελματίες του νομού Ημαθίας.

Τέλος, να τονιστεί ότι η ΝΑ Ημαθίας και η ΝΕΤΠ κάλεσαν όλους τους φορείς και επαγγελματίες του νομού να συμμετάσχουν στις εργασίες της ημερίδας, προκειμένου να καταθέσουν όλοι τις απόψεις τους και στη συνέχεια να γίνει η αξιολόγηση τους με απώτερο σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024