Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚακόγουστη φάρσα για βόμβα σε αεροσκάφος της Aegean

Κακόγουστη φάρσα για βόμβα σε αεροσκάφος της Aegean

Aγνωστος τηλεφώνησε το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας στο τηλεφωνικό κέντρο του αεροδρομίου Αθηνών `Ελευθέριος Βενιζέλος` και προειδοποιούσε για δήθεν τοποθέτηση βόμβας σε αεροσκάφος της Aegean, που εκείνη τη στιγμή εκτελούσε […]

Aγνωστος τηλεφώνησε το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας στο τηλεφωνικό κέντρο του αεροδρομίου Αθηνών `Ελευθέριος Βενιζέλος`<...> και προειδοποιούσε για δήθεν τοποθέτηση βόμβας σε αεροσκάφος της Aegean, που εκείνη τη στιγμή εκτελούσε τη πτήση 323 με προορισμό το Ηράκλειο, κατά την επιστροφή του στην Αθήνα.

Βέβαια, το αεροπλάνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, προσγειώθηκε κανονικά στο αεροδρόμιο `Νίκος Καζαντζάκης` του Ηρακλείου και αφού ακολουθήθηκαν όλα, όσα προβλέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας για τέτοιες περιπτώσεις, αναχώρησε για την Αθήνα με 50 λεπτά καθυστέρησης.

Ο κακόγουστος φαρσέρ, ηλικίας 32 ετών, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας του αερολιμένα Αθηνών και οδηγήθηκε χτες ενώπιον του εισαγγελία να απολογηθεί, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία ότι έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια αεροπορικής πτήσης. Μάλιστα, στην απολογία του ο φαρσέρ δήλωσε ότι το έκανε για αστείο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024