Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗ Πορτογαλία υποδέχεται τη Δεύτερη Τουριστική Συνδιάσκεψη στην Vilamoura

Η Πορτογαλία υποδέχεται τη Δεύτερη Τουριστική Συνδιάσκεψη στην Vilamoura

Η Πορτογαλία, η οποία έχει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τους πρώτους έξι μήνες του 2000, επιλέχθηκε ως τόπος συνάντησης για τη Δεύτερη Τουριστική Συνδιάσκεψη της Vilamoura στις 12 Μαΐου […]

Η Πορτογαλία<.>, η οποία έχει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τους πρώτους έξι μήνες του 2000, επιλέχθηκε ως<...> τόπος συνάντησης για τη Δεύτερη Τουριστική Συνδιάσκεψη της Vilamoura στις 12 Μαΐου του 2000.
Η Τουριστική Συνδιάσκεψη προβλέπεται ότι θα φέρει σε επαφή τους σημαντικότερους κυβερνητικούς αξιωματούχους, στελέχη ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων και ένα μεγάλο μέρος των ΜΜΕ από όλο τον κόσμο.
Η πρώτη συνδιάσκεψη της Vilamoura, η οποία διεξήχθη το 1997 με σκοπό να επικεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την δυνατότητα των ταξιδιών και του τουρισμού να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, κάλεσε τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα να δράσει προκειμένου να αντιμετωπισθεί παγκόσμια το πρόβλημα της ανεργίας.
Η φετινή συνδιάσκεψη θα επικεντρωθεί στο πως αυτό το μήνυμα μπορεί να μεταφερθεί ένα στάδιο παρακάτω παρέχοντας καθοδήγηση για το πως δημόσιοι και ιδιωτικού φορείς μπορούν να συνεργασθούν μαζί και να εξασφαλίσουν την επέκταση και ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς.
Ο τόπος συνάντησης για την συνδιάσκεψη είναι η Vilamoura, στην Algarve της Πορτογαλίας. Διοργανώνεται από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών & Τουρισμού, WTTC<.>, την κυβέρνηση της Πορτογαλίας, την τουριστική επιτροπή της Algrave, και την Lusotur S.A., την εταιρία που ανέπτυξε το ξακουστό θέρετρο της Algrave.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024