Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Ιταλία ‘a la ελληνικά’ τιμώμενη χώρα στην C-B-R 2000

Η Ιταλία ‘a la ελληνικά’ τιμώμενη χώρα στην C-B-R 2000

ΜΟΝΑΧΟ-‘C-B-R 2000’. Η Ιταλία είναι φέτος η τιμώμενη χώρα στην έκθεση C-B-R 2000 η οποία άνοιξε τις πύλες της στις 19 Φεβρουαρίου και συνεχίζεται μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου, στο […]

ΜΟΝΑΧΟ-'C-B-R 2000'. Η Ιταλία είναι φέτος η τιμώμενη χώρα στην έκθεση C-B-R<.> 2000 η οποία άνοιξε<...> τις πύλες της στις 19 Φεβρουαρίου και συνεχίζεται μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου, στο Μόναχο της Γερμανίας.
Η Ιταλία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς χώρες για τουρισμό στην Γερμανία, και ένας από τους μεγαλύτερους εκθέτες της έκθεσης εδώ και 31 χρόνια. Το περίπτερο της είναι περίπου 1.000 τ.μ., όπου σχεδόν όλες οι περιοχές της χώρας είναι συνεκθέτες. Επίσης υπάρχουν ξενοδοχεία, tour operators, και θεματικά πάρκα.
Η Ιταλία έχει σχεδιάσει την "Ιταλική εβδομάδα" στο Μόναχο, κατά την οποία γίνονται διάφορες εκδηλώσεις παράλληλα με την εμφάνιση της χώρας στην έκθεση. Το σλόγκαν αυτού του προγράμματος είναι "More Italy than ever", και σύμφωνα με τους Ιταλούς τουριστικούς ιθύνοντες η χώρα δεν θα προωθεί μόνο τις παραλίες, τον ήλιο, και την θάλασσα, αλλά και τον πολιτισμό και τις τέχνες! Αυτό, όπως ανακοίνωσαν απορρέει από τις ερωτήσεις που λαμβάνουν τα γραφεία τουρισμού της Ιταλίας. Ένας στους τέσσερις τουρίστες ρωτούν για κονσέρτα, εκθέσεις, και πολιτιστικά γεγονότα. Για αυτό το λόγο για το 2000 ο τουριστικός οργανισμός της χώρας έχει κυκλοφορήσει μπροσούρες που δίνουν πληροφορίες για αξιοθέατα, και για θρησκευτικό τουρισμό. Ο θρησκευτικός τουρισμός θα βασιστεί στα μοναστήρια, και στις εκκλησίες. Ο αριθμός των τουριστών που θέλουν να απολαύσουν την φύση και την ιταλική κουζίνα(!) όλο και αυξάνεται. Οι ιταλοί και οι γερμανοί τουριστικοί πράκτορες καταβάλουν προσπάθειες για την ανάπτυξη αυτού του είδους τουρισμού. Περίπου 10 εκατ. γερμανοί τουρίστες επιθυμούν να επισκεφθούν την Ιταλία για θρησκευτικό τουρισμό, δηλώνουν οι υπεύθυνοι. Επίσης, όλο και περισσότερα μέρη της Ιταλίας προστίθενται στις μπροσούρες των μεγάλων τουριστικών πρακτόρων της Γερμανίας, μέρη όπως η Σικελία που θυμίζουν έντονα Ελλάδα.
Οι συμπτώσεις πολλές και τα συμπεράσματα δικά σας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024