Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚυβερνητική παρέμβαση στο θέμα της JAT

Κυβερνητική παρέμβαση στο θέμα της JAT

Την παρέμβαση της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα του υπουργού Επενδύσεων της Σερβίας, κ. Βέλιμιρ Ίλιτς, προκάλεσαν οι πρόσφατες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του σερβικού αερομεταφορέα JAT, καθώς ο υπουργός φαίνεται […]

Την παρέμβαση της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα του υπουργού Επενδύσεων της Σερβίας, κ. Βέλιμιρ Ίλιτς,<...> προκάλεσαν οι πρόσφατες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του σερβικού αερομεταφορέα JAT, καθώς ο υπουργός φαίνεται πλέον αποφασισμένος να βγάλει την εταιρία από το αδιέξοδο, στο οποίο έχει οδηγηθεί τις τελευταίες 20 ημέρες.

Ειδικότερα, ο κ. Βέλιμιρ Ίλιτς ζήτησε από τον προσωρινό διευθυντή της JAT, κ. Νέμποϊσα Στάρτσεβιτς, να αντικαταστήσει άμεσα όλους, όσους ευθύνονται για τη σημερινή κρίση στην εταιρία. Ενώ, όπως πρόσθεσε “η προθεσμία για να δοθεί τέλος σε αυτό το τσίρκο των τελευταίων ημερών στη JAT λήγει σήμερα”. Ακόμα, ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει συνεδρίαση της σερβικής κυβέρνησης, προκειμένου να επιστρέψει η εταιρία σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι αερομηχανικοί της JAT απεργούν από τις 17 Μαρτίου, ζητώντας την άμεση καταβολή των μισθών, που τους οφείλει η εταιρία και τη διενέργεια αλλαγών στη διοίκηση της JAT.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024