Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυμφωνία «Ανοιχτών Ουρανών» υπέγραψαν οι Κυβερνήσεις Σιγκαπούρης και Μπαχρέιν

Συμφωνία «Ανοιχτών Ουρανών» υπέγραψαν οι Κυβερνήσεις Σιγκαπούρης και Μπαχρέιν

Στην υπογραφή συμφωνίας, με την οποία προβλέπεται το άνοιγμα των ουρανών (Open Skies Agreement – OSA), προχώρησαν χτες οι Κυβερνήσεις της Σιγκαπούρης και του Μπαχρέιν. Η συμφωνία υπεγράφη στην Σιγκαπούρη […]

Στην υπογραφή συμφωνίας, με την οποία προβλέπεται το άνοιγμα των ουρανών (Open Skies Agreement – OSA), προχώρησαν χτες οι Κυβερνήσεις<...> της Σιγκαπούρης και του Μπαχρέιν. Η συμφωνία υπεγράφη στην Σιγκαπούρη από τους Υπουργούς Μεταφορών της Μπαχρέιν και της Σιγκαπούρης, κ.κ. H.E Shaik Ali Bin Khalifa Al Khalifa και Yeo Cheow Tong αντίστοιχα.

Έτσι, οι αεροπορικές εταιρίες των δύο χωρών μπορούν τώρα να πετούν ελεύθερα στον εναέριο χώρο, τόσο του Μπαχρέιν όσο και της Σιγκαπούρης, χωρίς κανέναν περιορισμό στην συχνότητα των πτήσεων. Επιπρόσθετα, θα μπορούν τα αεροσκάφη εταιριών και των δύο χωρών να χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της άλλης χώρας, όσον αφορά πτήσεις εμπορευμάτων σε χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Μάλιστα, όπως τόνισε στην τελετή υπογραφής, ο Υπουργός Μεταφορών της Σιγκαπούρης, κ. Yeo “αυτή η συμφωνία, όχι μόνο δηλώνει την υποστήριξη των δύο χωρών σε παρόμοιες παγκόσμιες συμφωνίες `Ανοιχτών Ουρανών`, αλλά παράλληλα ενισχύει τις αναπτυσσόμενες σχέσεις της Σιγκαπούρης με το Μπαχρέιν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024