Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΣυνεργασία Ελλάδας και Αλβανίας σε θέματα μεταφορών

Συνεργασία Ελλάδας και Αλβανίας σε θέματα μεταφορών

Στην απελευθέρωση της λειτουργίας των τακτικών λεωφορειακών γραμμών μεταξύ Ελλάδας – Αλβανίας συμφώνησαν οι Υπουργοί Μεταφορών και Επικοινωνιών των δύο χωρών κ.κ. Μιχάλης Λιάπης και Spartak Poci, κατά τη χτεσινή […]

Στην απελευθέρωση της λειτουργίας των τακτικών λεωφορειακών γραμμών μεταξύ Ελλάδας – Αλβανίας<...> συμφώνησαν οι Υπουργοί Μεταφορών και Επικοινωνιών των δύο χωρών κ.κ. Μιχάλης Λιάπης και Spartak Poci, κατά τη χτεσινή τους συνάντηση στα Τίρανα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα Υπουργού στη γείτονα χώρα. Έτσι, με την παρέμβαση αυτή θα εξυπηρετηθεί η αυξημένη επιβατική κίνηση μεταξύ των δύο χωρών, ιδίως σε περιόδους αιχμής.

Επίσης, στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών, οι δύο Υπουργοί Μεταφορών συζήτησαν τρόπους ανάπτυξης των διμερών αεροπορικών συνδέσεων, λαμβάνοντας υπόψη το υφιστάμενο κοινοτικό πλαίσιο για τις αεροπορικές μεταφορές, ενώ συμφώνησαν να αναπτύξουν και συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης προσωπικού Πολιτικής Αεροπορίας διαφόρων ειδικοτήτων, έτσι ώστε να αυξηθεί η ασφάλεια πτήσεων στην περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024