Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαράπονα από τον σύνδεσμο τουριστικών πρακτόρων Κέρκυρας

Παράπονα από τον σύνδεσμο τουριστικών πρακτόρων Κέρκυρας

Με επιστολή του ο σύνδεσμος του τουριστικών πρακτόρων της Κέρκυρας εκφράζει τα παράπονα του σχετικά με την διακοπή των 10 πτήσεων της Ολυμπιακής, οι οποίες συνέδεαν μέχρι το 1994 την […]

Με επιστολή του ο σύνδεσμος του τουριστικών πρακτόρων της Κέρκυρας εκφράζει τα παράπονα του σχετικά με την διακοπή<...> των 10 πτήσεων της Ολυμπιακής, οι οποίες συνέδεαν μέχρι το 1994 την Κέρκυρα<.> με πολλές πόλεις της Δ. Ευρώπης.
Οι τουριστικοί πράκτορες του νησιού θεωρούν ότι η Κέρκυρα χρειάζεται και τακτικές πτήσεις παρά την πληθώρα των ναυλωμένων που διαθέτει γιατί οι πελάτες των τακτικών πτήσεων είναι τελείως διαφορετικό κοινό με ξεχωριστές απαιτήσεις, ανάγκες, και οικονομικές δραστηριότητες.
Λόγω της ανάπτυξης του συνεδριακού και του θαλάσσιου τουρισμού στην Κέρκυρα έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή ζήτηση για απ' ευθείας πτήσεις προς το νησί. Επίσης, παράλληλα με τους τουρίστες μεγάλη θα είναι και η εξυπηρέτηση για τους χιλιάδες Κερκυραίους και Ηπειρώτες μετανάστες και φοιτητές οι οποίοι ταξιδεύουν συχνά.
Για την Ολυμπιακή Αεροπορία, όπως αναφέρει η επιστολή, το συνολικό κόστος που απαιτεί μια προσγείωση και απογείωση στην Κέρκυρα είναι πολύ μικρό, αφού τα αεροπλάνα από Ευρώπη για Αθήνα περνάνε ακριβώς από πάνω.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024