Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠιστοποιήθηκε η ποιότητα στο ανακαινισμένο St. George Lycabettus

Πιστοποιήθηκε η ποιότητα στο ανακαινισμένο St. George Lycabettus

Το ‘ολοκαίνουργιο’ πλέον ξενοδοχείο St. George Lycabettus απέκτησε το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9002 από τον διεθνή αναγνωρισμένο οργανισμό Lloyd’s Register of London. Στόχος της διοίκησης του ξενοδοχείου είναι η ‘αριστοποίηση’ […]

Το ‘ολοκαίνουργιο’ πλέον ξενοδοχείο St. George<.> Lycabettus απέκτησε το πιστοποιητικό ποιότητας ISO<.> 9002 από τον διεθνή<...> αναγνωρισμένο οργανισμό Lloyd’s Register of London. Στόχος της διοίκησης του ξενοδοχείου είναι η ‘αριστοποίηση’ των παρεχομένων υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και ικανοποιούν τις τεθείσες από τον Lloyd’s προδιαγραφές αλλά και τα πλέον αυστηρά κριτήρια.
Για τον λόγο αυτό, μεγάλη έμφαση δίνεται στον ανθρώπινο παράγοντα της επιχείρησης με συνεχή εκπαίδευση και εξειδικευμένη ενημέρωση στις τεχνολογικές εξελίξεις, αξιολόγηση του προσωπικού και των συνεργατών της, αλλά και στην αναδιοργάνωσή της. Σημασία δίνεται επίσης στην επικοινωνία, στις άριστες εργασιακές σχέσεις, στην αύξηση της παραγωγικότητας ώστε το έμπειρο και ικανό προσωπικό της να λειτουργεί στο πλαίσιο μιας άρτιας και οργανωμένης εσωτερικής δομής.
Στο πλαίσιο των συνεχών επενδύσεων της επιχείρησης, που στόχο έχουν τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του Ξενοδοχείου, ολοκληρώνεται, μετά από δύο χρόνια συνεχούς προσπάθειας και ιδιαίτερης φροντίδας, το πρόγραμμα ριζικής ανακαίνισης του St. George Lycabettus, ύψους 2 δισ. δραχμών. Κατασκευάστηκαν 16 ολοκαίνουργιες σουίτες, εκ των οποίων η μία προεδρική. Ανασχεδιάστηκαν τα δωμάτια του ξενοδοχείου τα οποία είναι υψηλών προδιαγραφών. Οι αίθουσες συνεδρίων και δεξιώσεων είναι περισσότερες και εντελώς εκσυγχρονισμένες. Το ξενοδοχείο έχει χαρακτήρα ‘Art Hotel’, όπου κάθε όροφος είναι μια gallery στην οποία προβάλλεται ο ελληνικός πολιτισμός. Επίσης, λειτουργεί βιβλιοθήκη για χρήση των πελατών σε ένα ξεχωριστό και πολύ ζεστό χώρο. Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους γαστρονομία και το ολοκαίνουργιο εστιατόριο Le Grand Balcon είναι πια γεγονός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024