Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΠολλές οι παραβάσεις των λεωφορείων για τις σχολικές εκδρομές

Πολλές οι παραβάσεις των λεωφορείων για τις σχολικές εκδρομές

Πολλές φαίνεται να είναι οι παραβάσεις των τουριστικών λεωφορείων, που έχουν μισθωθεί για τις σχολικές εκδρομές, αφού μόνο τον τελευταίο ενάμιση μήνα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης έχουν σημειωθεί 78 […]

Πολλές φαίνεται να είναι οι παραβάσεις των τουριστικών λεωφορείων, που έχουν μισθωθεί για τις σχολικές εκδρομές<...>, αφού μόνο τον τελευταίο ενάμιση μήνα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης έχουν σημειωθεί 78 παραβιάσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα `Αγγελιοφόρος` από τις αρχές Μαρτίου μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης 441 έλεγχοι σε τουριστικά λεωφορεία, που είχαν ναυλωθεί για εκδρομές σχολείων και καταγράφηκαν 78 παραβάσεις, γεγονός που αποκαλύπτει ότι ένα στα πέντε περίπου οχήματα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία τρία χρόνια έγιναν δεκάδες δικαστικές έρευνες, αποκαλύψεις και καταγγελίες, με αφορμή τα πολύνεκρα τροχαία δυστυχήματα στα Τέμπη, τον Αλιάκμονα και το Μαλιακό, ασυνείδητοι ιδιοκτήτες και οδηγοί λεωφορείων συνεχίζουν ανενόχλητοι τις παρανομίες στους ελληνικούς δρόμους.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τους ελέγχους, οι 29 από τις 78 παραβιάσεις αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, 12 οδηγοί παραβίασαν το ωράριο εργασίας και οι υπόλοιπες αφορούσαν κυρίως μη λειτουργία ταχογράφων, έλλειψη συνοδού, κ.α.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024