Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜακριά από τους τουρίστες τα έργα επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου

Μακριά από τους τουρίστες τα έργα επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου

Μακριά από τους επισκέψιμους χώρους του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου και τους χώρους συγκέντρωσης των τουριστών αναμένεται να πραγματοποιηθούν και φέτος, τα έργα επέκτασης του Μουσείου, αφού όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα […]

Μακριά από τους επισκέψιμους χώρους του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου και τους χώρους συγκέντρωσης των τουριστών αναμένεται να πραγματοποιηθούν<...> και φέτος, τα έργα επέκτασης του Μουσείου, αφού όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην ενοχληθούν οι επισκέπτες του Μουσείου κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της `Ν. Κρήτης`, είχε υπάρξει ειδική πρόβλεψη, η οποία ελήφθη υπόψη και στις τρεις έως τώρα τροποποιήσεις της σχετικής μελέτης επέκτασης και διαμόρφωσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, ώστε να μη γίνονται έργα στους επισκέψιμους χώρους του μουσείου. Οι ρυθμίσεις αυτές λειτουργούν αμφίδρομα, καθώς ούτε και οι τουρίστες εμποδίζουν την εξέλιξη των εργασιών, οι οποίες συνεχίζονται, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, που προέκυψε μετά τις επιβεβλημένες αλλαγές, λόγω ανακάλυψης των οικοδομικών υπολειμμάτων του μοναστηριού του Αγίου Φραγκίσκου. Aλλωστε, αυτός ήταν και ο βασικός παράγοντας που άλλαξε τα σχέδια τρεις φορές ως τώρα, οι εργασίες των οποίων συνεχίζονται στα σημεία, όπου δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι με την ολοκλήρωση των έργων θα δημιουργηθούν περισσότεροι επισκέψιμοι χώροι και θα αλλάξει εκ των πραγμάτων ο τρόπος έκθεσης των συλλογών, ενώ θα υπάρξουν καλύτερες υποδομές για τις διοικητικές υπηρεσίες του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024