Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠίσω μένουν τα έργα στο αεροδρόμιο και τη Μαρίνα της Ρόδου

Πίσω μένουν τα έργα στο αεροδρόμιο και τη Μαρίνα της Ρόδου

Μεγάλες καθυστερήσεις φαίνεται να συναντούν τα έργα στη Μαρίνα Μανδρακίου της Ρόδου, αλλά και στο αεροδρόμιο της πόλης, λίγους μόλις μήνες πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Μάλιστα, η τοπική […]

Μεγάλες καθυστερήσεις φαίνεται να συναντούν τα έργα στη Μαρίνα Μανδρακίου της Ρόδου, αλλά και στο αεροδρόμιο της πόλης,<...> λίγους μόλις μήνες πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Μάλιστα, η τοπική εφημερίδα `Ροδιακή`, αναφερόμενη στη Μαρίνα την χαρακτηρίζει ως `χαβούζα με σαπιοκάραβα`, που όχι μόνο δεν εξυπηρετεί τον ροδιακό τουρισμό, αλλά τον δυσφημεί. Για την αξιοποίηση του Mανδρακίου, για την μεταφορά δηλαδή των ημεροπλοίων έχουν ληφθεί πάμπολλες αποφάσεις, τόσο από το Νομαρχιακό Συμβούλιο παλαιότερα, όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου, χωρίς ωστόσο καμία από αυτές να έχει υλοποιηθεί ακόμα.

Από την άλλη, ο εργολάβος που είχε αναλάβει τα έργα επέκτασης των κτιριακών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου, δήλωσε αδυναμία συνέχισης του έργου, με αποτέλεσμα άλλο ένα έργο της πόλης να μένει πίσω, και μάλιστα ενόψει του καλοκαιριού, κατά το οποίοι οι τουρίστες του νησιού αναμένεται να είναι πολλοί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024