Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα συνεργασία Sabre και Air France

Νέα συνεργασία Sabre και Air France

Την καθιέρωση νέας εμπορικής συμφωνίας που θα επεκτείνει και θα ισχυροποιήσει τη συμμετοχή της Air France στο σύστημα κρατήσεων της Sabre ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες την περασμένη εβδομάδα. Με τη […]

Την καθιέρωση νέας εμπορικής συμφωνίας που θα επεκτείνει και θα ισχυροποιήσει τη συμμετοχή της Air France στο<...> σύστημα κρατήσεων της Sabre<.> ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες την περασμένη εβδομάδα.
Με τη νέα συμφωνία θα διαβεβαιωθεί ότι τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι τιμές της Air France θα είναι διαθέσιμες με διευρυμένη συμμετοχή μέσα από το CRS της Sabre.
Σύμφωνα με τον Pierre Descazeaux αντιπρόεδρο πωλήσεων και διανομής της Air France στη Γαλλία, η εταιρία με την κίνηση αυτή δείχνει την ουδετερότητα της απέναντι στα συστήματα CRS και την πολιτική της για διανομή των προϊόντων της από όλα τα συστήματα κρατήσεων χωρίς διάκριση και παροχή ειδικών κινήτρων ή προμηθειών για επηρεασμό στην χρήση κάποιου CRS συγκεκριμένα.
Ο Eric Speck, αντιπρόεδρος marketing και πωλήσεων της Sabre, δήλωσε ότι η εταιρία του με την συμφωνία αυτή ισχυροποιεί τις σχέσεις της με την Air France και κάνει ένα σημαντικό βήμα για την εξάπλωση και καθιέρωση της τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Ευρώπη γενικότερα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024