Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤον Κεφαλογιάννη συνάντησε χτες ο Πρωθυπουργός της χώρας

Τον Κεφαλογιάννη συνάντησε χτες ο Πρωθυπουργός της χώρας

Συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη είχε χτες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής. Μετά το πέρας της συνεργασίας, ο κ. Υπουργός εξερχόμενος […]

Συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη είχε χτες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.<...> Μετά το πέρας της συνεργασίας, ο κ. Υπουργός εξερχόμενος του Μαξίμου, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα ακόλουθα:

Για φέτος θα έχουμε μηδενικές αυξήσεις. Οι μόνες αυξήσεις που συζητούνται με βάση πρόγραμμα του 1994 το οποίο σύμφωνα με μαθηματικό τύπο καθορίζει τις αυξήσεις των ναύλων υπολογίζοντας τις αυξομειώσεις στις τιμές των καυσίμων.

Σήμερα οι τιμές των καυσίμων βρίσκονται στα ύψη, αργότερα τους επόμενους μήνες, τον επόμενο χρόνο μπορεί να μειωθούν, οπότε και θα μειωθούν και τα ναύλα. Με την εφαρμογή του συγκεκριμένου συστήματος, όταν αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου θα αυξάνονται και τα ναύλα, όταν μειώνεται η τιμή του πετρελαίου θα μειώνονται και τα ναυλα“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024