Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΠρος πώληση οδεύει η Hertz

Προς πώληση οδεύει η Hertz

Προς πώληση φαίνεται να οδηγείται η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Hertz, που εδρεύει στο New Jersey, σύμφωνα με ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρίας Ford Motor Co. την Τετάρτη 20 Απριλίου 2005. Πιο […]

Προς πώληση φαίνεται να οδηγείται η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Hertz, που εδρεύει στο New Jersey,<...> σύμφωνα με ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρίας Ford Motor Co. την Τετάρτη 20 Απριλίου 2005.

Πιο συγκεκριμένα, ο εντεταλμένος πρόεδρος της Ford, κ. Bill Ford, σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε την Τετάρτη, ανέφερε, σύμφωνα με άρθρο της `Detroit Free Press`, ότι “εξετάζεται το ενδεχόμενο πώλησης της Hertz, προκειμένου να εξοικονομηθούν κεφάλαια, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες της Ford, ενόψει του σκληρού ανταγωνισμού στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας”.

Όπως επεσήμανε, “η πώληση μπορεί να αφορά είτε στην πώληση ολόκληρης της εταιρίας, είτε κάποιου μέρους της είτε σε σύναψη νέων συμφωνιών”. Αν και τα κέρδη προ φόρων της Hertz πέρσι ανήλθαν στα 500 εκατ. δολάρια και το πρώτο τέταρτο του 2005 στα 33 εκατ. δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 40 εκατ. δολαρίων, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Τέλος, ο κ. Ford απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε ότι “δεν θα αποκαλύψει όλα τα σχέδια της Ford, αλλά θα αρκεστεί απλά να τους πει ότι υπάρχουν σχέδια για την Hertz, τα οποία θα ανακοινωθούν επισήμως σύντομα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024