Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔράσεις για ενίσχυση επενδυτών στο ΠΕΠ Ν. Αιγαίου

Δράσεις για ενίσχυση επενδυτών στο ΠΕΠ Ν. Αιγαίου

Τέσσερις δράσεις ενίσχυσης επενδυτών, που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, στη βιοτεχνία και στη γεωργία εντάχθηκαν, με απόφαση του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κ. Χαράλαμπου Κόκκινου, στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου […]

Τέσσερις δράσεις ενίσχυσης επενδυτών, που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, στη βιοτεχνία και στη γεωργία εντάχθηκαν,<...> με απόφαση του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κ. Χαράλαμπου Κόκκινου, στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου 2000 – 2006.

Οι δράσεις αυτές αφορούν στις περιοχές εφαρμογής των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (δήμο Νότιας Ρόδου, Αταβύρου, Καμείρου και τα νησιά Χάλκη, Kάσος, Κάρπαθος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Κίμωλος, Ανάφη, Θηρασιά). Ενώ, σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσει η αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψήφιων επενδυτών, οι οποίες έχουν ήδη υποβληθεί, προκειμένου να επιδοτηθούν για την υλοποίηση των επενδύσεων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη χρηματοδότηση όλων των παραπάνω δράσεων συμμετέχει το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων και το ελληνικό δημόσιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024