Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα αίθουσα αναμονής για την Virgin

Νέα αίθουσα αναμονής για την Virgin

Η Virgin Atlantic καινοτομεί και κάνει ακόμα και την αναμονή απόλαυση δημιουργώντας μία πρωτοποριακή αίθουσα αφίξεων στο αεροδρόμιο του Heathrow του Λονδίνου. Η αίθουσα αφίξεων με την ονομασία “The Revivals […]

Η Virgin<.> Atlantic καινοτομεί και κάνει ακόμα και την αναμονή απόλαυση δημιουργώντας μία πρωτοποριακή αίθουσα αφίξεων στο αεροδρόμιο του<...> Heathrow του Λονδίνου. Η αίθουσα αφίξεων με την ονομασία “The Revivals Lounge” προσφέρει στους επιβάτες της Upper Class τη δυνατότητα να ‘φρεσκαριστούν’ να κάνουν ντους, να αναζωογονηθούν και να ανανεωθούν μετά από το πολύωρο υπερατλαντικό ταξίδι τους.
Η νέα αίθουσα “The Revivals Lounge” καλύπτει 460 τ.μ. και λειτουργεί κάθε μέρα από τις 04:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι. Εκτός από τα δωμάτια-ντους διαθέτει σαλόνι ομορφιάς, πλήρως εξοπλισμένο γραφείο, καθιστικό και μπαρ.
Το κάθε δωμάτιο-ντους διαθέτει επιδαπέδια θέρμανση, καθρέπτη και μουσική υπόκρουση, καθώς και πλήρη σειρά καλλυντικών και ειδών καθαριότητας που προσφέρει η Virgin Vie. Επίσης, όσοι θέλουν να σιδερώσουν τα ρούχα τους και να γυαλίσουν τα παπούτσια τους, αρκεί να τα τοποθετήσουν στην ειδική ντουλάπα, να πατήσουν το σχετικό κουμπί και να τα παραλάβουν μετά από λίγα λεπτά σε άψογη κατάσταση.
Για την μεταφορά των επιβατών υπάρχει δυνατότητα και για εξυπηρέτηση με λιμουζίνα.
Ο Sir Richard Branson, ιδρυτής της Virgin Atlantic, σχολίασε για τις νέες υπηρεσίες της εταιρίας ότι: «Η Virgin Atlantic πρωτοπορεί συνεχώς, δημιουργώντας νέες υπηρεσίες που αποτελούν πρόκληση για τον αεροπορικό κλάδο και η αίθουσα “The Revivals Lounge” είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσπάθειας αυτής.»

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024