Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των κατοίκων Αλοννήσου

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των κατοίκων Αλοννήσου

Προς κλιμάκωση οδεύουν οι κινητοποιήσεις των κατοίκων Αλοννήσου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα ακτοπλοϊκά προβλήματα, που αντιμετωπίζει το νησί τους και για αυτό το λόγο έχουν προγραμματίσει για τις 5 […]

Προς κλιμάκωση οδεύουν οι κινητοποιήσεις των κατοίκων Αλοννήσου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα ακτοπλοϊκά προβλήματα,<...> που αντιμετωπίζει το νησί τους και για αυτό το λόγο έχουν προγραμματίσει για τις 5 Μαΐου συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Παράλληλα, με επιστολή της προς το νομάρχη Μαγνησίας, κ. Ιωάννη Πρίντζο, η Διασυλλογική Επιτροπή ζητά να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στο νησί με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

“Ο λαός της Αλοννήσου θέλει να πάρει μέρος επιτέλους σε μία σύσκεψη που αφορά σε ένα δικό του πρόβλημα, στην δική του επιβίωση πάνω στο νησί, στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου του, που θα αφήσει κληρονομιά στα παιδιά του για να συνεχίσουν να μένουν στο νησί και να πορεύονται, όπως και οι πρόγονοί του” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Εξάλλου, το δικό τους `παρών` στις κινητοποιήσεις αναμένεται να δώσουν και οι επαγγελματίες του νησιού, οι οποίοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλουν `λουκέτο` στις ταμειακές μηχανές των επιχειρήσεων τους εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024