Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣήμερα η επαναπροκήρυξη για το διαγωνισμό του αεροδρομίου `Μακεδονία`

Σήμερα η επαναπροκήρυξη για το διαγωνισμό του αεροδρομίου `Μακεδονία`

Σήμερα, Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2005, επαναπροκηρύσσεται ο διαγωνισμός για την επέκταση του διαδρόμου προσγειώσεων / απογειώσεων του αεροδρομίου `Μακεδονία` στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Χωροταξίας […]

Σήμερα, Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2005, επαναπροκηρύσσεται ο διαγωνισμός για την επέκταση του διαδρόμου προσγειώσεων / απογειώσεων<...> του αεροδρομίου `Μακεδονία` στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων.

Ο διαγωνισμός αυτή τη φορά, σύμφωνα με άρθρο της `Ναυτεμπορικής`, προκηρύσσεται με διορθωμένη διακήρυξη και τεχνικές προδιαγραφές, ενώ, όπως επισημαίνεται και στην ανακοίνωση του Υπουργείου “η επαναπροκήρυξη γίνεται σε χρόνο – ρεκόρ (μόλις 23 μέρες μετά την ακύρωση του προηγούμενου διαγωνισμού), σύμφωνα και με τη δέσμευση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, κ. Γιώργου Σουφλιά.

Οι προσφορές θα κατατεθούν την 23η Ιουνίου, ενώ η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη των εργασιών εκτιμάται ότι θα υλοποιηθούν εντός του Ιουλίου 2005.

Όπως, επίσης σημειώνεται, “με τη βελτίωση και τις διορθώσεις, που έχουν γίνει στη διακήρυξη και τις τεχνικές προδιαγραφές, δόθηκε η δυνατότητα ο συμβατικός χρόνος για την ολοκλήρωση του έργου, που προβλέπεται στη διακήρυξη, να μειωθεί κατά έξι μήνες, σε σχέση με την αρχική διακήρυξη”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024