Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΤον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι εκδρομείς του Πάσχα

Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι εκδρομείς του Πάσχα

Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν σιγά – σιγά και οι τελευταίοι Αθηναίοι εκδρομείς, που είχαν επιλέξει να επισκεφτούν περιοχές της επαρχίας για τον εορτασμό του Πάσχα. Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν, τη […]

Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν σιγά – σιγά και οι τελευταίοι Αθηναίοι εκδρομείς, που είχαν επιλέξει να επισκεφτούν περιοχές της επαρχίας<...> για τον εορτασμό του Πάσχα.

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν, τη Δευτέρα του Πάσχα, 2 Μαΐου, η κίνηση στα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τους σιδηροδρομικούς, αλλά και τους υπεραστικούς σταθμούς σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ από χτες η κίνηση στους εθνικούς δρόμους προς την Αθήνα είναι μικρότερη.

Στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας τα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία επιστρέφουν γεμάτα με ταξιδιώτες, οι οποίοι πέρασαν τις γιορτές του Πάσχα στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Ενώ και στα αεροδρόμια της χώρας παρατηρείται αυξημένη κίνηση, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Στο `Ελ. Βενιζέλος` η κίνηση κορυφώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα, 2 Μάιου, καθώς κατά τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιήθηκαν 547 πτήσεις. Ανάλογη ήταν η εικόνα στο `Μακεδονία` της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Ρόδου και του Ηρακλείου.

Το μόνο πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν στη προχτεσινή πτήση Ρόδος – Κάρπαθος – Καστελόριζο των Ολυμπιακών Αερογραμμών, λόγω βλάβης του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα οι ταξιδιώτες να επιστρέψουν στην Αθήνα με άλλο αεροπλάνο.

Τέλος, αυξημένη είναι η κίνηση στους σταθμούς των τρένων και των υπεραστικών λεωφορείων σε ολόκληρη τη χώρα. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κανονικά, μεταφέροντας στα μεγάλα αστικά κέντρα τους χιλιάδες ταξιδιώτες του Πάσχα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024