Τελευταία νέα

Δικαίωση του ΟΛΗ για το Ξενία

Δικαιωμένος νιώθει πλέον ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ) για το θέμα του Ξενία, καθώς η προσφυγή του στην επιτροπή Σχεδίου Πόλης έγινε χτες αποδεκτή. Να υπενθυμιστεί ότι η προσφυγή του […]

Δικαιωμένος νιώθει πλέον ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ) για το θέμα του Ξενία, καθώς η προσφυγή του στην επιτροπή Σχεδίου Πόλης<...> έγινε χτες αποδεκτή. Να υπενθυμιστεί ότι η προσφυγή του ΟΛΗ είχε κατατεθεί, με αφορμή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου να τροποποιήσει το Σχέδιο Πόλης στην περιοχή του Ξενία, χαρακτηρίζοντας την περιοχή `πράσινο`, περιλαμβάνοντας ωστόσο και τμήμα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού.

Παράλληλα προσφυγή είχε καταθέσει και η εταιρία `Τουριστικά Ακίνητα`, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από την επιτροπή του Σχεδίου Πόλης. Η εταιρία αντιδρούσε στη δημιουργία αναψυκτηρίου, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να κατασκευαστεί εκεί καμία υποδομή, η οποία δεν έχει σχέση με τουριστική δραστηριότητα.

Ωστόσο, να υπογραμμιστεί ότι το θέμα θα επανέλθει στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου για επανεξέταση προτού καταλήξει στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024