Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑναβαθμίζει το προϊόν της η Air France

Αναβαθμίζει το προϊόν της η Air France

Νέες υπηρεσίες και προϊόντα περιλαμβάνονται στο στρατηγικό πλάνο της Air France για τα επόμενα 5 χρόνια, με στόχο την καλύτερη ανταπόκριση της εταιρίας στις επιθυμίες των επιβατών. Η πρώτη φάση […]

Νέες υπηρεσίες και προϊόντα περιλαμβάνονται στο στρατηγικό πλάνο της Air France<.> για τα επόμενα<...> 5 χρόνια, με στόχο την καλύτερη ανταπόκριση της εταιρίας στις επιθυμίες των επιβατών.
Η πρώτη φάση του προγράμματος θα αρχίσει να υλοποιείται από τον προσεχή Απρίλιο με την παροχή 6 νέων προϊόντων σε περίπου 10 εκατομμύρια επιβάτες και το κόστος αναμένεται να ξεπεράσει το ένα δισ. γαλλικά φράγκα.
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα στοχεύει: Σε υψηλού επιπέδου ενημέρωση που να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του επιβάτη, όπως πληροφορίες σχετικά με την επόμενη πτήση μέσω γραπτών μηνυμάτων στις οθόνες των αεροσκαφών, 40 λεπτά πριν την προσγείωση, καθυστερήσεις, έξοδο επιβίβασης κλπ. Η υπηρεσία που έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμη, ήδη προσφέρεται στα Boeing 777 από το Νοέμβριο του 1999, ενώ προβλέπεται η επέκταση της και σε όλα τα Airbus 340 που έχουν τον ανάλογο εξοπλισμό.
Μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη εξυπηρέτηση στους επιβάτες, με σταδιακό εξοπλισμό όλων των αεροσκαφών στις υπερατλαντικές πτήσεις με ατομικές οθόνες σε όλες τις θέσεις που θα παρέχουν μεγάλο αριθμό ψυχαγωγικών προγραμμάτων.
Απλούστευση των διαδικασιών με την επέκταση της χρήσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και στις πτήσεις εξωτερικού (Από τον ερχόμενο Μάιο ή Ιούνιο η υπηρεσία αυτή θα προσφέρεται και στην πτήση Παρίσι-Αθήνα), το οποίο από τον Ιανουάριο του 2000 ισχύει σχεδόν σε όλες τις εσωτερικές γραμμές της Γαλλίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024