Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈνα νέο αξιοθέατο στην πόλη της Ρόδου

Ένα νέο αξιοθέατο στην πόλη της Ρόδου

Σύντομα η πόλη της Ρόδου θα αποκτήσει ένα νέο αξιοθέατο, το κήπο-κόσμημα με σπάνια φυτά και δέντρα που ευδοκιμούσαν στη Ρόδο την εποχή των Ιπποτών και δεν υπάρχουν πλέον στο […]

Σύντομα η πόλη της Ρόδου θα αποκτήσει ένα νέο αξιοθέατο, το κήπο-κόσμημα με σπάνια φυτά και δέντρα που<...> ευδοκιμούσαν στη Ρόδο<.> την εποχή των Ιπποτών και δεν υπάρχουν πλέον στο νησί. Τον κήπο τον έχει φτιάξει και θα τον δωρίσει στον δήμο της Ρόδου, ο βαρόνος MarcRene de Montalambent, στην μνήμη του γιου του.
Το ακίνητο θα δοθεί στον δήμο, που θα το χρησιμοποιεί σε εκδηλώσεις επιπέδου, για αυτό άλλωστε οι παράγοντες του δήμου στέκονται στο πλευρό του βαρόνου βοηθώντας με κάθε τρόπο την σημαντική αυτή προσπάθεια.
Ο κήπος αυτός μαζί με το ακίνητο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο θα αποτελέσει, σύμφωνα με την κ. Στέλλα Καραβοκυρού διευθύντρια του ΕΟΤ Ρόδου, έναν ακόμη χώρο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά για δεξιώσεις και εκδηλώσεις κατά την διάρκεια συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024