Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπαφές του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Λιλλήκα στο Κάιρο

Επαφές του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Λιλλήκα στο Κάιρο

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποίησε χτες ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λιλλήκας,συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, εκπροσώπους του ΚΟΤ και του ΚΕΒΕ, καθώς επίσης και […]

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποίησε χτες ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λιλλήκας,<...>συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, εκπροσώπους του ΚΟΤ και του ΚΕΒΕ, καθώς επίσης και ομάδα επιχειρηματιών, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Τουρισμού της χώρας κ. Aχμεντ Ελ – Μαγράμπι.

Ο κ. Λιλλήκας, κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του στην Αίγυπτο είχε διαβουλεύσεις με τον Υπουργό Τουρισμού της Αιγύπτου κ. Aχμεντ Ελ – Μαγράμπι, με τον οποίο συζήτησε τη δρομολόγηση συγκεκριμένων τρόπων και διαδικασιών προσέλκυσης κοινού τουριστικού ρεύματος για τις δυο χώρες, από την Aπω Ανατολή.

Συζητήθηκε, επίσης εκτενώς, σύμφωνα με πληροφορίες, και η δυνατότητα ετοιμασίας και προώθησης κοινών τουριστικών πακέτων, με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση του χειμερινού ρεύματος προς τις δυο χώρες. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου κ. `Αχμεντ Σιαφίκ, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι “θα αναλάβει πρωτοβουλίες για συνεργασία των αερογραμμών της χώρας του με τις Κυπριακές Αερογραμμές, για στήριξη των προσπαθειών που καταβάλλονται για προσέλκυση τουριστών προς τις δυο χώρες”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024