Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜεγάλες οι δαπάνες των Κινέζων τουριστών για ψώνια στα ταξίδια τους

Μεγάλες οι δαπάνες των Κινέζων τουριστών για ψώνια στα ταξίδια τους

Με μέσο όρο εξόδων τα 987 δολάρια σε κάθε ταξίδι εκτός Κίνας, οι Κινέζοι ταξιδιώτες αποδείχτηκε ότι ξοδεύουν τα περισσότερααπό όλους σε ψώνια κατά την διάρκεια των ταξιδίων τους, σε […]

Με μέσο όρο εξόδων τα 987 δολάρια σε κάθε ταξίδι εκτός Κίνας, οι Κινέζοι ταξιδιώτες αποδείχτηκε ότι ξοδεύουν τα περισσότερα<...>από όλους σε ψώνια κατά την διάρκεια των ταξιδίων τους, σε έρευνα που πραγματοποίησαν η εταιρία ACNielsen και η Tax Free World Association (TFWA).

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 1.500 Κινέζους πολίτες σε τρεις κύριες πόλεις, το Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Guangzhou, που είχαν πραγματοποιήσει ταξίδια, είτε επαγγελματικά είτε αναψυχής, στο Χονγκ – Κονγκ, το Μακάο, σε χώρες της Ασίας και της Ευρώπης κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου, προκειμένου να σχηματιστεί το προφίλ τους.

“Τα ταξίδια εκτός Κίνας ανήλθαν το 2004 στα 29 εκατ., σημειώνοντας αύξηση μεγαλύτερη 43%, σε σχέση με το 2003″ σημείωσε ο κ. Thom Rankin, Αντιπρόεδρος του Conference & Research της Tax Free World Association. Μάλιστα, παρόλο που οι Γιαπωνέζοι ξοδεύουν περισσότερα στα ταξίδια τους, ωστόσο όσον αφορά τα ψώνια οι Κινέζοι αποδείχτηκε ότι ξοδεύουν περισσότερα για αυτά. Ακόμα, ο κ. Rankin πρόσθεσε ότι “το ποσοστό του προϋπολογισμού τους που αναλογεί στα ψώνια φτάνει το 30%. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες, με ποσοστό 100% δήλωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν αγορές κατά τη διάρκεια των ταξιδίων τους.

Τέλος, όπως σημείωσε ο κ. Glen Murphy, Managing Director του ACNielsen της Κίνας “οι Κινέζοι με μεγάλα εισοδήματα ανακαλύπτουν συνεχώς νέα και ενδιαφέροντα μέρη να επισκεφτούν και αυτός ο ενθουσιασμός τους για ταξίδια είναι ένα πολύ καλό σημάδι όχι μόνο για τους διοργανωτές ταξιδίων, αλλά και για τους άλλους σχετικούς κλάδους, όπως τα εμπορικά καταστήματα, τα επώνυμα προϊόντα, και τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024