Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠρος την κοινή τουριστική ανάπτυξη στρέφονται οι χώρες της Αδριατικής

Προς την κοινή τουριστική ανάπτυξη στρέφονται οι χώρες της Αδριατικής

Κατά τη διάρκεια της 5ης Συνάντησης των προέδρων και εκπροσώπων των Κοινοβουλίων της Αδριατικής Πρωτοβουλίας που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στον Αγιο Στέφανο του Μαυροβουνίου, υιοθετήθηκε κοινή διακήρυξη στην οποία […]

Κατά τη διάρκεια της 5ης Συνάντησης των προέδρων και εκπροσώπων των Κοινοβουλίων της Αδριατικής Πρωτοβουλίας που πραγματοποιείται αυτές<...> τις μέρες στον Αγιο Στέφανο του Μαυροβουνίου, υιοθετήθηκε κοινή διακήρυξη στην οποία τονίζεται η ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας, η ανάγκη αναβάθμισης της κοινοβουλευτικής διπλωματίας, και η προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα διοργανώνεται η 2η Σύνοδος των προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών των Βαλκανίων και των χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Τσέτινιε του Μαυροβουνίου.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη 2η Σύνοδο προέδρων και εκπροσώπων Κοινοβουλίων των χωρών της περιοχής και των χωρών – μελών της Ε.Ε. είναι η ενίσχυση της συνεργασίας των Κοινοβουλίων με στόχο την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων των πολιτών.

Στις συναντήσεις θα συμμετάσχουν οι πρόεδροι των Κοινοβουλίων Αλβανίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Ελλάδας, Ιταλίας, ΠΓΔΜ, Μαυροβουνίου και Σερβίας και Μαυροβουνίου και ο ειδικός συντονιστής του Συμφώνου Σταθερότητας για τη Νοτιανατολική Ευρώπης Ερχαρντ Μπούσεκ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024