Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Ολυμπιακή Αεροπορία θα συνεχίσει τις πτήσεις προς τη Μελβούρνη

Η Ολυμπιακή Αεροπορία θα συνεχίσει τις πτήσεις προς τη Μελβούρνη

Η Ολυμπιακή Αεροπορία επανεξέτασε μαζί με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς την απόφαση της να αναστείλει τις πτήσεις προς την Μελβούρνη. Εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Βικτώριας, του αεροδρομίου της Μελβούρνης, της […]

Η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> επανεξέτασε μαζί με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς την απόφαση της να αναστείλει τις πτήσεις προς την Μελβούρνη<.><...>.
Εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Βικτώριας, του αεροδρομίου της Μελβούρνης, της τοπικής ελληνικής κοινωνίας, των Ελλήνων ταξιδιωτικών πρακτόρων και μελών της ελληνικής κοινότητας στην Αυστραλία πρόσφεραν σημαντική οικονομική βοήθεια στην Ολυμπιακή Αεροπορία με σκοπό την διατήρηση της σύνδεσης της Μελβούρνης. Ως αποτέλεσμα ήταν να βελτιωθούν τα οικονομικά δεδομένα και να παρθεί η απόφαση για συνέχιση των πτήσεων.
Σχετικά με την απόφαση αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας κ. Rod Lynch ανέφερε ότι «το Σίδνεϊ παραμένει ο πιο κερδοφόρος προορισμός και η ΟΑ δεσμεύεται να διατηρήσει τις πτήσεις της προς την πόλη αυτή. Παρά ταύτα η σύνδεση με τη Μελβούρνη επανεξετάστηκε υπό το πρίσμα των νέων οικονομικών δεδομένων».
Από τις 26 Μαρτίου που ξεκινάει το θερινό πρόγραμμα πτήσεων η ΟΑ θα εξυπηρετεί την Μελβούρνη με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως και το Σίδνεϊ με τρεις πτήσεις την εβδομάδα.
Από τα μέσα Αυγούστου θα υπάρξει μείωση των πτήσεων προς τη Μελβούρνη, σε μια πτήση την εβδομάδα. Στο διάστημα αυτό οι επιβάτες της ΟΑ θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται με ειδική ναυλωμένη πτήση, υπό την επωνυμία της ΟΑ και με το δικό της αριθμό πτήσης, για τη σύνδεση της Μελβούρνης με το διεθνές αεροδρόμιο του Σίδνεϊ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΑ, η εταιρία θα συνεχίσει το διάλογο με την ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου. Έτσι θα δοθεί χρόνος για περαιτέρω ανάλυση και εκτίμηση της υποστήριξης όλων των ενδιαφερομένων για τη Μελβούρνη και κατά πόσο αυτό μεταφράζεται στην απαραίτητη αύξηση των εσόδων της ΟΑ.
Το προτεινόμενο πρόγραμμα πτήσεων θα είναι συνεχώς υπό εξέταση προκειμένου να εκτιμηθεί η ανταπόκριση της αγοράς, αλλά καμιά νέα απόφαση δεν θα ληφθεί αν δεν ολοκληρωθεί η μελέτη όλων των στοιχείων.
Η ΟΑ δεσμεύεται να αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων προς την Αυστραλία εφ’ όσον υπάρξουν διαθέσιμα αεροσκάφη και η γραμμή δείξει τάσεις κερδοφορίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024