Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΚαμία ανησυχία από την ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας

Καμία ανησυχία από την ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας

Για το θέμα της ταξιδιωτικής οδηγίας της Αυστραλίας ερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος ο οποίος και ανέφερε ότι η έκδοση της αποτελεί ουσιαστικά μία ρουτίνα και δεν εκφράζονται […]

Για το θέμα της ταξιδιωτικής οδηγίας της Αυστραλίας ερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος ο οποίος και<...> ανέφερε ότι η έκδοση της αποτελεί ουσιαστικά μία ρουτίνα και δεν εκφράζονται ανησυχίες.

Συγκεκριμένα ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε ότι “Εάν δεν κινδύνευε να θεωρηθεί ότι είναι πολύ παλιά που σας παραπέμπω στο πέρσι, γιατί και πρόπερσι και αντιπρόπερσι που είχαν ερωτηθεί αντιστοίχως οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι των προηγούμενων κυβερνήσεων, την ίδια απάντηση είχαν δώσει, ορισμένες χώρες, όπως γνωρίζουμε, το είχα πει και πέρσι εδώ, για λόγους εσωτερικής νομικής τάξεως, εκδίδουν κάποιες οδηγίες έτσι ώστε να μπορούν να είναι απέναντι στους πολίτες τους εντάξει ή να μην είναι υπόχρεοι -να το πω πιο σωστά- αργότερα, εάν κάτι τους συμβεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Υπό αυτή την έννοια, βλέπουμε χώρες που εκδίδουν ταξιδιωτικές οδηγίες για 180 ή για 200 χώρες του κόσμου, όσες δηλαδή υπάρχουν και στον ΟΗΕ.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024