Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΑνάκαμψη στον τουρισμό του Χονγκ Κονγκ

Ανάκαμψη στον τουρισμό του Χονγκ Κονγκ

Η Επιτροπή Τουρισμού του Χονγκ Κονγκ ελπίζει σε περίπου 1,5 εκατ. περισσότερες αφίξεις αν τελικά πραγματοποιηθεί η κατασκευή του θεματικού πάρκου της Disney στην περιοχή του Χονγκ Κονγκ. Επίσης, σύμφωνα […]

Η Επιτροπή Τουρισμού του Χονγκ Κονγκ<.> ελπίζει σε περίπου 1,5 εκατ. περισσότερες αφίξεις αν τελικά πραγματοποιηθεί η κατασκευή του θεματικού πάρκου της Disney<.> στην περιοχή του Χονγκ Κονγκ. Επίσης, σύμφωνα με την επιτροπή θα αυξηθεί και διάρκεια της παραμονής των τουριστών, οι οποίοι θα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επισκεφθούν και το θεματικό πάρκο.
Η τελική απόφαση για την υλοποίηση του θεματικού πάρκου θα παρθεί στις 30 Ιουνίου με πιθανή τοποθεσία την Βόρεια Lantau.
Οι τουριστικοί αναλυτές προβλέπουν ακόμα ότι θα αυξηθούν και οι επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο και γενικά θα τονωθεί η τουριστική οικονομία.
Τον Μάρτιο, παρόλο που ο αριθμός των Βρετανών τουριστών στο Χονγκ Κονγκ ήταν πιο χαμηλός από τα περσινά δεδομένα κατά 6,5%, γενικά οι αφίξεις έδειξαν άνοδο κατά 12,4% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρσι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024