Τελευταία νέα

Στον κόσμο των spa εισέρχεται δυναμικά η APIVITA

Στον πολλά υποσχόμενο κλάδο των Spa εισέρχεται δυναμικά η APIVITA, η ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών,συνεργαζόμενη με έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας, το Sani Resort Hotels. Συγκεκριμένα η […]

Στον πολλά υποσχόμενο κλάδο των Spa εισέρχεται δυναμικά η APIVITA, η ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών<...>,συνεργαζόμενη με έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας, το Sani Resort Hotels. Συγκεκριμένα η APIVITA σχεδίασε δύο σειρές ειδικά μελετημένων προϊόντων για δύο χώρους Spa σε δύο ξενοδοχεία του Sani Resort.

Η ιδέα της ομορφιάς βασιζόταν από την εποχή του Ιπποκράτη στην αρμονία του σώματος και της ψυχής. Είναι γνωστό ότι από τότε τα spa ήταν στη λογική της σωματικής θεραπείας (δερματίτιδες, αρθριτικά) με τα ιατρεία εγκατεστημένα δίπλα σε ιαματικές πηγές. Σήμερα, που ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει κάνει το wellness ανάγκη, η APIVITA συνδυάζοντας την μακροχρόνια εμπειρία της στο χώρο του φυσικού καλλυντικού και την άριστη γνώση των αιθέριων ελαίων, με ένα πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό και ένα υψηλής αισθητικής και ποιότητας περιβάλλον υπόσχεται μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία spa. Εισάγει τον πελάτη στον φυσικό, ελληνικό, ποιοτικό τρόπο ζωής εφαρμόζοντας εξειδικευμένες θεραπείες, ενώ παράλληλα παρέχει συμβουλές για μία ολιστική φροντίδα του σώματος και της ψυχής.

Έτσι, η APIVITA, όπως σημείωσε στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Κουτσιανάς Νικόλαος παρουσιάζει στο Sani Resort δυο ξεχωριστές σειρές spa και το Deli-bar σε τρία διαφορετικά spa στα ξενοδοχεία του συγκροτήματος Sani:

My Spa
Οι αρχές της μεσογειακής δίαιτας είναι η βάση όλων των θεραπειών που προσφέρει η APIVITA. Θεραπείες πλούσιες σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, και σε όλα τα θρεπτικά για την επιδερμίδα στοιχεία, που προέρχονται από φυτικά εκχυλίσματα, εμπλουτισμένες με αιθέρια έλαια, που προσφέρουν βαθιά θρέψη στο σώμα και τις αισθήσεις.

The Spa Suite
Το Spa Suite προσφέρει προϊόντα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας βασιζόμενο στις αρχές της αρωματοθεραπείας και σε μια ποικιλία από φρέσκα συστατικά, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα, βότανα και προϊόντα της μέλισσας. Αφού απαντήσετε στο ειδικά σχεδιασμένο ερωτηματολόγιο κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψής σας στα Spa, το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό φτιάχνει το προσωπικό σας προφίλ. Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν φτιάχνονται λίγο πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία σας.

Deli-bar
Ύστερα από την ολοκλήρωση των εξειδικευμένων θεραπειών, δοκιμάστε χαλαρωτικά, ενεργητικά ή αποτοξινωτικά ροφήματα φτιαγμένα από βότανα από την Ελληνική φύση και από προϊόντα της μέλισσας, όπως βασιλικό πολτό και μέλι.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η APIVITA, είναι αμιγώς ελληνική εταιρία και κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο του φυσικού καλλυντικού στην Ελλάδα. Εδώ και 26 χρόνια αξιοποιεί αγνά, μελισσοκομικά προϊόντα της ελληνικής φύσης (μέλι, κερί, πρόπολη, γύρη, βασιλικό πολτό), βότανα υψηλής βιολογικής αξίας (θυμάρι, καλέντουλα, δενδρολίβανο κ.ά.) ή φυτικά παράγωγα (ζαφορά Κοζάνης, μαστίχα Χίου κ.α.) και αιθέρια έλαια για να παράγει νέα, καινοτόμα καλλυντικά, αγνά, φυτικά και αποτελεσματικά. Μάλιστα, το 2006, η APIVITA με τη νέα σειρά προϊόντων spa, θα ανοίξει τα φτερά της για τις διεθνείς αγορές, όπου ήδη βρίσκεται με τις σειρές προϊόντων Propoline, Aromatherapy & Aromatherapy Express: Η.Π.Α. (Bath and Body Works, C.O. Bigelow, Fred Segal, Nordstrom), Αγγλία (Harrods), Ισπανία (El Corte Ingles), Κύπρος, Σουηδία (Natureapoteket), Ντουμπάι (Nature`s Shop), Ιαπωνία, Ταϊβάν, σύντομα και στο Χονγκ – Κονγκ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024