Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσεις‘Κίνηση’ και ‘Συγκίνηση’ από την Βιέννη

‘Κίνηση’ και ‘Συγκίνηση’ από την Βιέννη

Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού της Αυστρίας και η Austrian Airlines οργάνωσαν μια ξεχωριστή βραδιά με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με σκοπό να παρουσιάσουν την πολιτιστική πλευρά της Βιέννης, η οποία είναι το […]

Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού της Αυστρία<.>ς και η Austrian Airlines<.> οργάνωσαν μια ξεχωριστή βραδιά με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με σκοπό<...> να παρουσιάσουν την πολιτιστική πλευρά της Βιέννης, η οποία είναι το κύριο κίνητρο για την επίσκεψη της πόλης από χιλιάδες τουρίστες.
Το θέμα στην φετινή καμπάνια είναι το 'motion + emotion' δηλαδή, 'κίνηση και συγκίνηση' που χαρακτηρίζει την καλλιτεχνική σκηνή της Βιέννης για το 2000. Δεκάδες εκδηλώσεις, εκθέσεις και συναυλίες υπόσχονται να κάνουν την παραμονή των τουριστών στην πόλη της τέχνης μια πραγματική εμπειρία.
Εκθέσεις με μοναδικά εκθέματα, όπως αυτή του Cezanne, 'Cezanne: Finished-Unfinished', ή όπως η 'Dreams 1900-2000', και η συλλογή μοντέρνας τέχνης 'Essl Collection' θα αποτελέσουν το βασικό κίνητρο για μια επίσκεψη στην Βιέννη. Επίσης, κατά την διάρκεια της μεγάλης εβδομάδας, 14-24 Απριλίου, θα διοργανωθεί το φεστιβάλ OsterKlang (Πασχαλινός Ήχος) μαζί με το Angel Trail.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Βιέννης είναι πολύ σπουδαίο όπως και η προσπάθεια προώθησης του προορισμού από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού της Αυστρίας στην Αθήνα. Η εκδήλωση έκλεισε με μια μικρή επίδειξη των καλλιτεχνικών δυνατοτήτων της Βιέννης, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να επιθυμήσουν να την επισκεφθούν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024