Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέοι τρόποι περιήγησης στα μουσεία και τις γκαλερί του Λονδίνου

Νέοι τρόποι περιήγησης στα μουσεία και τις γκαλερί του Λονδίνου

Το `Museum Mile – Ένα καινούργιο κομμάτι του Λονδίνου`, είναι ένας χάρτης – φυλλάδιο που συγκεντρώνει τα περισσότερα μουσεία και γκαλερί στη Μεγάλη Βρετανία σε… απόσταση αναπνοής. Η απόσταση του […]

Το `Museum Mile – Ένα καινούργιο κομμάτι του Λονδίνου`, είναι ένας χάρτης – φυλλάδιο που συγκεντρώνει τα περισσότερα μουσεία<...> και γκαλερί στη Μεγάλη Βρετανία σε… απόσταση αναπνοής. Η απόσταση του ενός μιλίου ανάμεσα στο Kingsway και το Euston Station διατρέχει το παρελθόν και το παρόν του Λονδίνου, περιλαμβάνοντας 6 ιστορικές πλατείες και 17 μουσεία. Διεθνώς φημισμένα ιδρύματα, όπως το Βρετανικό μουσείο και το Courtauld Institute of Art, βρίσκονται δίπλα σε λιγότερο γνωστά, όπως το Θεατρικό Μουσείο και το Ίδρυμα Κινεζικής Τέχνης Pervical David.

Η καμπάνια για τα μουσεία έχει ήδη προβάλει 11 διαδρομές στο διαδίκτυο από τη σειρά `Ανακαλύψτε το Λονδίνο`, προκειμένου να υποδείξει ευχάριστους τρόπους εξερεύνησης των αξιοθέατων της πόλης και της κληρονομιάς της. Θεματικοί περίπατοι καλύπτουν ολόκληρο το Λονδίνο, τη διαδρομή στα `Φιλολογικά Σπίτια` από το Chelsea έως το Hampstead, τους Μεγάλους Κήπους, το Kew και το Richmond, καθώς και τη διαδρομή για παιδιά και οικογένειες από το Bethnal Green έως το Covent Garden.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024