Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓια μια παραλία ανθρώπινη παρακαλούν εδώ και χρόνια οι ξενοδόχοι της Δύμης

Για μια παραλία ανθρώπινη παρακαλούν εδώ και χρόνια οι ξενοδόχοι της Δύμης

Για μια παραλία ανθρώπινη, καθαρή, με τις απαραίτητες υποδομές και χωρίς μπάζα παρακαλούν την Κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείςεδώ και χρόνια οι ξενοδόχοι του Δήμου Δύμης, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα, […]

Για μια παραλία ανθρώπινη, καθαρή, με τις απαραίτητες υποδομές και χωρίς μπάζα παρακαλούν την Κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείς<...>εδώ και χρόνια οι ξενοδόχοι του Δήμου Δύμης, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα, όπως υποστήριξε στην τοπική εφημερίδα `Πελοπόννησος`, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Τουριστικών Καταλυμάτων και Επιχειρήσεων Εστίασης και Αναψυχής του Δήμου, κ. Κώστας Τακόπουλος.

Μάλιστα, ο κ. Τακόπουλος σημείωσε ότι εξαιτίας των προβλημάτων που παρατηρούνται στις παραλίες, πλήττεται άμεσα και ο τουρισμός της περιοχής, καθώς όπως αναφέρει όλο και λιγότεροι προτιμούν τις συγκεκριμένες παραλίες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και το γεγονός ότι “η δημοτική αρχή είχε δεσμευθεί να λύσει άμεσα τα προβλήματα στην περιοχή και κυρίως αυτά που εντοπίζονται στην παραλιακή ζώνη”.

Όλα έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Επικρατεί απόλυτο σκοτάδι στην παραλία από τα Νιφορέικα μέχρι τον Αλισσό. Το Info centre είναι ανύπαρκτο. Οι δρόμοι που οδηγούν στις παραλίες έχουν κλείσει τελείως σε πολλά σημεία από χορτάρια και κλάρες εμποδίζοντας τη διέλευση οχημάτων. Όλα αυτά εδώ και 18 μήνες παραμένουν έτσι. Μόνο δημοτικό φόρο μας ζητάνε”, ανέφερε φανερά αγανακτισμένος ο κ. Τακόπουλος, προσθέτοντας ότι “από το 2000 η επισκεψιμότητα στην περιοχή έχει μειωθεί κατά 30%.

Από την άλλη, ο δήμαρχος Δύμης, κ. Διονύσης Γκοτσούλιας, τόνισε ότι “ο δήμος προχώρησε πρόσφατα στον καθαρισμό των παραλίων και των οδών πρόσβασης σε αυτές”, ενώ σε ότι αφορά στο Info centre, επισήμανε ότι “σε δεκαπέντε ημέρες θα λειτουργεί κανονικά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, αφού ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες οι διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024