Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπιστολή διαμαρτυρίας για το ακτοπλοϊκό στον Παυλίδη

Επιστολή διαμαρτυρίας για το ακτοπλοϊκό στον Παυλίδη

Επιστολή, όπου παρουσίασε τη δυσαρέσκεια, αλλά και τη διαμαρτυρία της για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της επίλυσης του ακτοπλοϊκούπροβλήματος που αντιμετωπίζει το νησί της Κω, έστειλε την περασμένη Τετάρτη 22 Ιουνίου […]

Επιστολή, όπου παρουσίασε τη δυσαρέσκεια, αλλά και τη διαμαρτυρία της για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της επίλυσης του ακτοπλοϊκού<...>προβλήματος που αντιμετωπίζει το νησί της Κω, έστειλε την περασμένη Τετάρτη 22 Ιουνίου 2005, η Ένωση Ξενοδόχων Κω στον Υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αριστοτέλη Παυλίδη.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή της, η Ένωση αναφέρει τα ακόλουθα:

“Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας και τη διαμαρτυρία μας για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της επίλυσης του ακτοπλοϊκού προβλήματος που αντιμετωπίζει το νησί μας και για το οποίο έχουν γίνει αρκετές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια του έτους.

Σαν τουριστικός προορισμός και εμείς ιδιαίτερα σαν επαγγελματίες του τουρισμού είμαστε αντιμέτωποι με μια σωρεία προβλημάτων σε πολλαπλά επίπεδα. Βρισκόμαστε να αγωνιζόμαστε τελικά μόνοι μας προκειμένου να μπορέσουν οι επιχειρήσεις μας αλλά και το νησί μας – σαν τουριστικός προορισμός – να επιβιώσουν.

Γνωρίζουμε τις κινήσεις σας προς την διευκόλυνση των θαλάσσιων μεταφορών προς το νησί μας. Περιμέναμε με αγωνία τη σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σάμος – Κως – Ρόδος, την οποία θεωρούσαμε δρομολογημένη. Για κάποιους λόγους αυτή καθυστερεί. Είναι καιρός όμως να παρακάμψουμε τα οποιαδήποτε εμπόδια και επιτέλους να επιτευχθεί ο στόχος. Εμείς, σαν Ένωση Ξενοδόχων Κω στηρίζουμε αυτή σας την προσπάθεια και ζητάμε την άμεση δρομολόγηση της νέας αυτής γραμμής”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024