Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟλυμπιακή Αεροπορία: Διαφάνεια στον διαγωνισμό για την πρόσληψη συνοδών-φροντιστών

Ολυμπιακή Αεροπορία: Διαφάνεια στον διαγωνισμό για την πρόσληψη συνοδών-φροντιστών

Με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδας σχετικά με τον διαγωνισμό για την πρόσληψη συνοδών-φροντιστών στην Ολυμπιακή Αεροπορία, η εταιρία ανακοίνωσε ότι η αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων έγινε από Επιτροπή η σύνθεση […]

Με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδας σχετικά με τον διαγωνισμό για την πρόσληψη συνοδών-φροντιστών στην Ολυμπιακή Αεροπορία<.>, η εταιρία ανακοίνωσε ότι<...> η αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων έγινε από Επιτροπή η σύνθεση της οποίας προβλέπεται στην προκήρυξη του διαγωνισμού και στην οποία οι εκπρόσωποι της ΟΑ αποτελούν μειοψηφία.
Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης-επιλογής διαβιβάσθηκαν αυθημερόν στο ΑΣΕΠ ώστε να ασκηθεί ο προβλεπόμενος αυτεπάγγελτος ή κατ' ένσταση έλεγχος του.
Η διοίκηση της ΟΑ εκφράζει την βεβαιότητα ότι υπήρξε πλήρης ανταπόκριση στην εντολή της για διασφάλιση της αντικειμενικότητας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024