Τελευταία νέα

Νέο KARCHER Center στην περιοχή των `Ανω Λιοσίων

Ένας ακόμη κρίκος έρχεται να ενισχύσει την παρουσία του δικτύου επίσημων εμπόρων, της εταιρίας συστημάτων καθαρισμού KARCHER,με τη δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου καταστήματος στην περιοχή των `Ανω Λιοσίων, Φυλής […]

Ένας ακόμη κρίκος έρχεται να ενισχύσει την παρουσία του δικτύου επίσημων εμπόρων, της εταιρίας συστημάτων καθαρισμού KARCHER,<...>με τη δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου καταστήματος στην περιοχή των `Ανω Λιοσίων, Φυλής 90. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας κυριαρχούν όλα τα συστήματα καθαρισμού KARCHER. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να γνωρίσει όλη την σειρά προϊόντων καθαρισμού KARCHER, είτε πρόκειται για τον καθαρισμό του σπιτιού είτε για μεγάλες βιομηχανικές μονάδες. Ενώ, το πιστοποιημένο συνεργείο μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε όλες τις απαιτήσεις.

Το νέο KARCHER Center Μπλέτσος Α.Ε. πραγματοποίησε τα εγκαίνια του την Τρίτη 21 Ιουνίου, με παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Α. Λιοσίων, του επιχειρηματικού κόσμου και πληθώρα συνεργατών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους χώρους του καταστήματος και να γνωρίσουν από κοντά τα καινοτόμα συστήματα καθαρισμού μέσα στην σύγχρονη και λειτουργική έκθεση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024