Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυγκρατημένη αισιοδοξία για τον διαγωνισμό των Ο.Α. εξέφρασε ο Λιάπης

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον διαγωνισμό των Ο.Α. εξέφρασε ο Λιάπης

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του διαγωνισμού ιδιωτικοποίησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, εξέφρασε χτες, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, σε δηλώσεις του προς…

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του διαγωνισμού ιδιωτικοποίησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, εξέφρασε χτες, ο Υπουργός<...>Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λιάπης, ερωτηθείς από δημοσιογράφο, σε ποια φάση βρισκόμαστε για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής, απάντησε πως “ο διαγωνισμός της Ολυμπιακής προχωράει βάσει όσων έχουμε πει και βάσει και των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βρισκόμαστε σε μια από τις τελικές φάσεις, γίνονται ακόμη διαπραγματεύσεις, καμία εταιρία δεν έχει αποκλειστεί και εντός των προσεχών εβδομάδων θα έχουμε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα”.

Τέλος, όσον αφορά στην υπογραφή συμβολαίου, αν τελικά βρεθεί λύση, ο κ. Λιάπης τόνισε ότι “το συμβόλαιο σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή υπάρχουν πολλά νομικά θέματα να επιλυθούν, συνήθως υπογράφεται μετά από δύο τρεις μήνες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024