Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣήμερα η συνάντηση του Λιάπη με τον Βρετανό ομόλογο του

Σήμερα η συνάντηση του Λιάπη με τον Βρετανό ομόλογο του

Συνάντηση με τον Βρετανό ομόλογο του, Dr Steven Ladyman, πραγματοποιεί σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου 2005, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών,κ. Μιχάλης Λιάπης, προκειμένου οι δύο Υπουργοί να συζητήσουν τα θέματα, […]

Συνάντηση με τον Βρετανό ομόλογο του, Dr Steven Ladyman, πραγματοποιεί σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου 2005, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών,<...>κ. Μιχάλης Λιάπης, προκειμένου οι δύο Υπουργοί να συζητήσουν τα θέματα, που θα αποτελέσουν τις προτεραιότητες της βρετανικής προεδρίας στην Ε.Ε. στον τομέα των μεταφορών στο προσεχές εξάμηνο.

Ορισμένα από τα θέματα, που θα συζητηθούν, αφορούν στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών, στις εξωτερικές αεροπορικές σχέσεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και κυρίως στις σχέσεις της με τις ΗΠΑ, καθώς και στα δικαιώματα των επιβατών με μειωμένη κινητικότητα. Επίσης στον τομέα των χερσαίων μεταφορών, θα συζητηθεί το `3ο Σιδηροδρομικό Πακέτο` (για την απελευθέρωση των επιβατικών μεταφορών και την παροχή ποιότητας και στις επιβατικές και εμπορευματικές σιδηροδρομικές μεταφορές), η ευρω-βινιέτα και τέλος η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τη χρηματοδότηση έργων υποδομών (Public – Private Partnership).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024