Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΝούμερο ένα επιλογή διακοπών για τα παιδιά οι κρουαζιέρες

Νούμερο ένα επιλογή διακοπών για τα παιδιά οι κρουαζιέρες

Νούμερο ένα επιλογή καλοκαιρινών διακοπών για τα παιδιά αναδείχτηκε η κρουαζιέρα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησετο National Geographic Kids σε παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνει τον […]

Νούμερο ένα επιλογή καλοκαιρινών διακοπών για τα παιδιά αναδείχτηκε η κρουαζιέρα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε<...>το National Geographic Kids σε παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνει τον ιδανικό χαρακτήρα των κρουαζιέρων για οικογενειακές διακοπές. Τα αποτελέσματα της έρευνας, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν προκάλεσαν καμία έκπληξη στην Cruise Lines International Association (CLIA), της οποίας τα 19 μέλη μεταφέρουν κάθε χρόνο με τα κρουαζιερόπλοια τους όλο και μεγαλύτερο αριθμό παιδιών, που ταξιδεύουν μαζί με τους γονείς τους.

Περισσότερα από 1 εκατ. παιδιά, ηλικίας κάτω των 18 ετών, πραγματοποίησαν πέρσι κρουαζιέρα με τους γονείς τους και ο λόγος είναι προφανής: οι κρουαζιέρες καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και CEO της CLIA, κ. Terry L. Dale.

Η CLIA προβλέπει αύξηση του αριθμού οικογενειών, που θα πραγματοποιήσουν κάποια κρουαζιέρα εντός του 2005, και προκειμένου να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις τους, τα μέλη της συνεχίζουν να προσθέτουν νέες υπηρεσίες στα πλοία τους, κατάλληλες για όλη την οικογένεια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024