Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤαξίδι εξοικείωσης των Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων στις Σεϋχέλλες πρόσφερε η Qatar Airways

Ταξίδι εξοικείωσης των Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων στις Σεϋχέλλες πρόσφερε η Qatar Airways

Η Qatar Airways, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες ανά τον κόσμο, πρόσφερε την ευκαιρία σε 8 ταξιδιωτικούς πράκτορες της Ελλάδαςνα εξοικειωθούν πλήρως με το προϊόν της αεροπορικής εταιρίας, […]

Η Qatar Airways, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες ανά τον κόσμο, πρόσφερε την ευκαιρία σε 8 ταξιδιωτικούς πράκτορες της Ελλάδας<...>να εξοικειωθούν πλήρως με το προϊόν της αεροπορικής εταιρίας, το δίκτυo της και με τις βραβευμένες προσφερόμενες υπηρεσίες της. Ταυτόχρονα, οι προσκεκλημένοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν την φιλοξενία των Σεϋχέλλων, για 5 μέρες.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε από τις 15 ως τις 21 Ιουνίου, ταξιδεύοντας στην εναρκτήρια πτήση της Qatar Airways από Αθήνα προς Ντόχα με τελικό προορισμό τις Σεϋχέλλες.

Με την συνοδεία της κ. Νάταλι Δημητριάδου, Sales Executive της Qatar Airways, το ταξίδι οργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία, κατόπιν συνεργασίας της Qatar Airways και του ταξιδιωτικού οργανισμού των Σεϋχέλλων Creole Holidays, παρέχοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να απολαύσουν τις υπηρεσίες της εταιρίας, τόσο στην οικονομική, όσο και στην διακεκριμένη θέση.

Οι Σεϋχέλλες, σύμπλεγμα νησιών κατά μήκος του Ινδικού ωκεανού, αποτελεί πόλο έλξης του ταξιδιώτη, τόσο για τις φυσικές ομορφιές της, όσο και για τις ζωντανές της παραδόσεις. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν 4 νησιά, το Mahe, το Praslin, το La Digue και το St. Anne, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και παροχές τους. Επίσης, συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον υπέροχο τροπικό βυθό των νησιών, να γνωρίσουν την απίστευτη χλωρίδα και πανίδα της χώρας και να απολαύσουν την καταπληκτική Κρεολική τοπική κουζίνα.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η Qatar Airways, που παραμένει μεταξύ των 10 κορυφαίων αεροπορικών εταιριών στον κόσμο, απέσπασε πρόσφατα το βραβείο Five Star της Skytrax, του ανεξάρτητου οργανισμού ελέγχου ποιότητας των αερομεταφορών, ενώ το πλήρωμα της έχει αποσπάσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο `Best in the Middle East` και έχει αναδειχθεί ως πέμπτο καλύτερο σε παγκόσμια κλίμακα, ύστερα από έρευνα που διεξήχθη με τη συμμετοχή 12 εκατ. επιβατών από όλο τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024