Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΓαλάζια σημαία απέκτησε η παραλία του ξενοδοχείου Fodele Beach

Γαλάζια σημαία απέκτησε η παραλία του ξενοδοχείου Fodele Beach

Για έβδομη συνεχή χρονιά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κρίσεων του Προγράμματος `Γαλάζιες Σημαίες της Ευρώπης` βράβευσετην παραλία του ξενοδοχείου `Fodele Beach` στην Κρήτη, τόσο για την ποιότητα του νερού θαλάσσης, όσο […]

Για έβδομη συνεχή χρονιά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κρίσεων του Προγράμματος `Γαλάζιες Σημαίες της Ευρώπης` βράβευσε<...>την παραλία του ξενοδοχείου `Fodele Beach` στην Κρήτη, τόσο για την ποιότητα του νερού θαλάσσης, όσο και για την καθαριότητα και οργάνωση της ακτής.

Η βράβευση αυτή αποδεικνύει το συνεχή και σχολαστικό έλεγχο που πραγματοποιείται για την ποιότητα των νερών και την καθαριότητα της ακτής, αφού για να κερδίσει μία ακτή τη `Γαλάζια Σημαία` πρέπει να εκπληρώνει συγκεκριμένα και πολύ αυστηρά κριτήρια.

Στην τελετή της απονομής συμμετείχαν εκτός των εργαζομένων και πλήθος πελατών του ξενοδοχείου, ενώ η εορταστική αυτή εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του διαχειριστή της ακτής και Διευθυντή του ξενοδοχείου, κ. Νικ. Μάκρα για την σημασία της προστασίας των ακτών μας και γενικά του περιβάλλοντος, ενώ ακολούθησε μια μικρή δεξίωση για όλους τους προσκαλεσμένους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024