Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΓαλάζια σημαία απέκτησε και η ακτή Λιβάδι στο Μπαλί Ρεθύμνου

Γαλάζια σημαία απέκτησε και η ακτή Λιβάδι στο Μπαλί Ρεθύμνου

Γαλάζια σημαία απέκτησε πριν λίγες μέρες η ακτή Λιβάδι, που βρίσκεται στο Μπαλί του Ρεθύμνου, έπειτα από σημαντικές προσπάθειεςτου Δήμου Γεροποτάμου, του Δημάρχου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και της […]

Γαλάζια σημαία απέκτησε πριν λίγες μέρες η ακτή Λιβάδι, που βρίσκεται στο Μπαλί του Ρεθύμνου, έπειτα από σημαντικές προσπάθειες<...>του Δήμου Γεροποτάμου, του Δημάρχου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και της συμβολής του ξενοδοχείου `Bali Paradise Beach` στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.

Με τη βράβευση αυτή, δίνεται η μοναδική ευκαιρία τόσο στο χωριό Μπαλί, όσο και στο ξενοδοχείο της περιοχής, περαιτέρω προβολής και ανάδειξης, καταλαμβάνοντας μια σημαντική θέση ανάμεσα στους ποιοτικούς προορισμούς της χώρας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σύντομα αναμένεται να αποδοθεί γαλάζια σημαία και στην ακτή Βαρκότοπος, γεγονός που θα συνδράμει ακόμη περισσότερο στη διαφοροποίηση της περιοχής από τους υπόλοιπους προορισμούς του νησιού της Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024