Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης υπέγραψε χτες ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιώργος Βαληνάκης, ο οποίος πραγματοποιείαπό χτες επίσκεψη στη Λιβύη, ενώ όπως δήλωσε “η Λιβύη είναι μια χώρα γειτονική, […]

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης υπέγραψε χτες ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιώργος Βαληνάκης, ο οποίος πραγματοποιεί<...>από χτες επίσκεψη στη Λιβύη, ενώ όπως δήλωσε “η Λιβύη είναι μια χώρα γειτονική, μια χώρα φιλική για την οποία τρέφουμε ιδιαίτερα αισθήματα και θέλουμε αυτά τα αισθήματα να τα μεταφράσουμε σε συγκεκριμένα σχέδια συνεργασίας σε όλους τους τομείς, πολιτικό, οικονομικό, τουριστικό, εκπαιδευτικό”.

Σχετικά με την υπογραφή Μνημονίου ο κ. Υφυπουργός ανέφερε ότι “υπογράψαμε ένα μνημόνιο συνεργασίας, που θα είναι το πρώτο πρακτικό βήμα προς την υπογραφή μιας σειράς συμφωνιών, που θα φέρουν τις δυο χώρες κοντύτερα και θα μετουσιώσουν σε πράξη τους σχεδιασμούς που έχουμε κάνει, έτσι ώστε η χώρα μας ως χώρα ευρωπαϊκή και η Λιβύη ως χώρα αραβική και αφρικανική να έλθουν πιο κοντά και να μπορέσουμε επ` ωφελεία των δυο λαών να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες συνεργασίες”.

Επίσης, ο κ. Βαληνάκης, μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας των δυο υπουργείων Εξωτερικών, είχε ολιγόωρη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Λιβύης, κ. Χαφιάνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024