Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία με τις αστυνομικές αρχές προτείνει ο Τατούλης για την ασφάλεια των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων

Συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές προτείνει ο Τατούλης για την ασφάλεια των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων

Εγκύκλιο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού (Διευθύνσεις Περιφερειακών και Ειδικών Περιφερειακών Υπηρεσιώντης Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς) απέστειλε ο Υφυπουργός κ. Πέτρος Τατούλης, με στόχο την εύρυθμη […]

Εγκύκλιο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού (Διευθύνσεις Περιφερειακών και Ειδικών Περιφερειακών Υπηρεσιών<...>της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς) απέστειλε ο Υφυπουργός κ. Πέτρος Τατούλης, με στόχο την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των μουσείων και αρχαιολογικών χώρων της χώρας, ύστερα από προσωπική του διαπίστωση, του μεγέθους της ταλαιπωρίας, που υφίστανται καθημερινά οι επισκέπτες της Ακρόπολης στο εκδοτήριο εισιτηρίων, αλλά και εξαιτίας των διαμαρτυριών από τουρίστες και πολίτες για πλημμελή λειτουργία των χώρων υγιεινής της Κνωσού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός ζητά στους χώρους και τα μουσεία με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα τους καλοκαιρινούς μήνες να οριστούν υπεύθυνοι λειτουργίας βάρδιας, από το προσωπικό που θα λειτουργεί εκείνες τις ώρες, ενώ προτείνει και συνεργασία με τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές, όπου συντρέχει λόγος αυξημένης ετοιμότητας και ασφάλειας.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στην εγκύκλιο ο Υφυπουργός Πολιτισμού, κ. Τατούλης, έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργο Βουλγαράκη, προκειμένου να συνδράμει το Υπουργείο Πολιτισμού στο έργο της ασφάλειας των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων της χώρας μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024