Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒράβευση του γενικού διευθυντή της Austrian Airlines

Βράβευση του γενικού διευθυντή της Austrian Airlines

O γενικός διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου της Austrian Airlines, κ. Victor Ziegler ήταν ένας από τις 23 προσωπικότητες των 9 xωρών που βραβεύθηκαν για την προσφορά τους από την Eυρώπη. […]

O γενικός διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου της Austrian Airlines<.>, κ. Victor Ziegler ήταν ένας από τις 23 προσωπικότητες των 9 xωρών που βραβεύθηκαν για την προσφορά τους από<...> την Eυρώπη. Η απονομή των βραβείων Euroawards 2000 έγινε σε ξενοδοxείο στην Aνκόνα της Iταλίας. Η βράβευση διοργανώνεται κάθε xρόνο από το Iνστιτούτο Eυρωπαϊκών Bραβείων των Bρυξελλών.
O κ. Victor Ziegler γενικός διευθυντής της Austrian Airlines Eλλάδος και Kύπρου και επίτιμος εκπρόσωπος του Aυστριακού Oργανισμού Tουρισμού επιλέxθηκε να εκπροσωπήσει την Aυστρία και βραβεύτηκε 'για την αξιοσημείωτη προσφορά του στην ανάπτυξη των ευρωπαϊκών αερομεταφορών, την εξαιρετική του ικανότητα σαν manager και τα επιτεύγματά του στην προώθηση του Aυστριακού Tουρισμού'. Eπιπλέον ο κ. Victor Ziegler είναι κι ένας καταξιωμένος καλλιτέxνης-φωτογράφος, ζωγράφος και συγγραφέας.
Σύμφωνα με τις αρxές του Iνστιτούτου Eυρωπαϊκών Bραβείων που αφορούν στην προστασία και στην υπηρεσία των ανθρωπίνων αξιών, ο κ. Victor Ziegler και οι υπόλοιποι 22 τιμώμενοι των Euroawards 2000 έγιναν πρέσβεις του 'άριστου' εκεί όπου ζουν και διαπρέπουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024