Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Singapore επίσημος αερομεταφορέας των Ελλήνων αθλητών για την ολυμπιάδα του Σίδνεϊ

H Singapore επίσημος αερομεταφορέας των Ελλήνων αθλητών για την ολυμπιάδα του Σίδνεϊ

Η Singapore Airlines επιλέχθηκε ως ο επίσημος αερομεταφορέας για τη μετάβαση των Ελλήνων αθλητών και των άλλων μελών της ελληνικής αποστολής, στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Σίδνεϊ της […]

Η Singapore Airlines<.> επιλέχθηκε ως ο επίσημος αερομεταφορέας για τη μετάβαση των Ελλήνων αθλητών και των άλλων μελών της ελληνικής αποστολής, στους<...> Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, σύμφωνα με χθεσινή (30/3/2000) απόφαση της Επιτροπής διαγωνισμού, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.). Αναμένεται η επικύρωση της απόφασης από την ολομέλεια της Ε.Ο.Ε.
Ο πρώτος διαγωνισμός έγινε στις 21/1/2000, αλλά απέβη άκαρπος αφού οι τιμές των προσφορών δεν ανταποκρίνονταν σε αυτές που όριζε η προκήρυξη.
Ο διαγωνισμός επαναλήφθηκε στις 15/2/2000. Καλύτερη και οικονομικότερη προσφορά σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής διαγωνισμού, αναδείχθηκε αυτή που υπέβαλε το γραφείο Amphitrion σε συνεργασία με την Singapore Airlines. Ο διαγωνισμός όμως αυτός που διενεργήθηκε άψογα από την αρμόδια Επιτροπή, ακυρώθηκε.
Στον τρίτο διαγωνισμό που διενεργήθηκε χθες, επιλέχθηκε ως καλύτερη η προσφορά που υπέβαλε το γραφείο Manos σε συνεργασία με την Singapore Airlines και η οποία περιλαμβάνει: Τη μεταφορά 124 ατόμων στο Σίδνεϊ μέσω Περθ και 144 ατόμων απευθείας στο Σίδνεϊ.
Το συντομότερο δρομολόγιο και πιο άμεσες ανταποκρίσεις, προκειμένου να αποφευχθούν άλλου είδους έξοδα από την Ε.Ο.Ε. και να εξασφαλισθεί η πιο άνετη και ξεκούραστη μετακίνηση των αθλητών.
Τη δυνατότητα παροχής ειδικού γεύματος για τους αθλητές.
Αναβαθμισμένα αεροσκάφη με το καλύτερο πρόγραμμα ψυχαγωγίας σε όλες τις θέσεις.
Μετά τη λήξη των αγώνων, μεταφορά των 268 ατόμων της Ελληνικής αποστολής με έκτακτη αναχώρηση δύο αεροσκαφών από το Σίδνεϊ, ώστε η άφιξη στην Αθήνα να γίνει περίπου στις 22:30.
Επιπλέον κιλά στις αποσκευές.
"Η επιλογή της Singapore Airlines ως επίσημου αερομεταφορέα της Ελληνικής αποστολής, που μας τιμά ιδιαιτέρως, βασίστηκε στην τεχνική προσφορά που κατοχυρώνει και εξασφαλίζει το σύνολο των θέσεων, στη συχνότητα των δρομολογίων και στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία", δήλωσε ο Διευθυντής πωλήσεων της Singapore Airlines στην Ελλάδα, κ. Παναγιώτης Δημητρίου.
Σημειώνεται ότι η Singapore Airlines επιλέχθηκε και ως επίσημος αερομεταφορέας των αθλητών στις χώρες Γερμανία και Ισπανία, ενώ συμμετέχει στη μεταφορά των αθλητών της Γαλλίας, του Βελγίου και της Δανίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024