Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕρώτηση βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τη σύμβαση ανακατασκευής του αεροδρομίου της Λάρισας

Ερώτηση βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τη σύμβαση ανακατασκευής του αεροδρομίου της Λάρισας

Ερώτηση σχετικά με τη σύμβαση ανακατασκευής του αεροδρομίου της Λάρισας κατέθεσαν στη Βουλή χτες, Τρίτη 9 Αυγούστου 2005,οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ.κ. Β. Έξαρχος και Ε. Νασιώκας προς τον Υπουργό […]

Ερώτηση σχετικά με τη σύμβαση ανακατασκευής του αεροδρομίου της Λάρισας κατέθεσαν στη Βουλή χτες, Τρίτη 9 Αυγούστου 2005,<...>οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ.κ. Β. Έξαρχος και Ε. Νασιώκας προς τον Υπουργό Εθνικής `Αμυνας, κ. Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, στην οποία κάνουν λόγο για αδιαφάνεια στα έργα.

Πιο συγκεκριμένα, οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικαλούμενοι δημοσίευμα της εφημερίδας `Στο Καρφί`, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, υποστηρίζουν ότι χωρίς διαφάνεια και δημοσιότητα, το υπουργείο Εθνικής `Αμυνας κατήρτισε σύμβαση 7.510.000 ευρώ για την ανακατασκευή – ενίσχυση του αεροδρομίου Λάρισας, με δαπάνες του ΝΑΤΟ”.

Από την άλλη, σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι “είναι προφανές ότι οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν αντιληφθεί ότι η χώρα έχει νέα κυβέρνηση, η οποία δεν ανέχεται καμία παρανομία και καμία παρατυπία.

“Με βάση τις αρχές της νέας διακυβέρνησης και σε αντίθεση με αυτά που συνέβαιναν στο παρελθόν, η διαχείριση του δημόσιου χρήματος γίνεται με διαφάνεια και νομιμότητα. Οι όποιες προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με ασύστολα ψεύδη και ανυπόστατες κατηγορίες οφείλονται, εκτός των άλλων, και στην αντιπολιτευτική ένδεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ.” καταλήγει η ανακοίνωση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024