Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνοίγουν οι πόρτες για τους Κινέζους τουρίστες σε άλλα 6 κράτη

Ανοίγουν οι πόρτες για τους Κινέζους τουρίστες σε άλλα 6 κράτη

Την άδεια να επισκέπτονται γκρουπ Κινέζων τουριστών επιπλέον 6 κράτη από 15 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε χτες, Πέμπτη 11 Αυγούστου,ο Οργανισμός Τουρισμού της Κίνας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την Βραζιλία, το Μεξικό, […]

Την άδεια να επισκέπτονται γκρουπ Κινέζων τουριστών επιπλέον 6 κράτη από 15 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε χτες, Πέμπτη 11 Αυγούστου,<...>ο Οργανισμός Τουρισμού της Κίνας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την Βραζιλία, το Μεξικό, το Περού, το Λάος, το νησί Barbados, όπως επίσης και τα νησιά Antigua και Barbuda της Καραϊβικής.

Η Κίνα έχει ήδη υπογράψει σχετικές συμφωνίες με τα συγκεκριμένα κράτη και έχουν τελειώσει όλες οι διαδικαστικές λεπτομέρειες. Με τα έξι αυτά κράτη, οι Κινέζοι τουρίστες θα μπορούν να επισκέπτονται συνολικά 76 κράτη και περιοχές.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απευθείας πτήση από την Κίνα για την Λατινική Αμερική και οι Κινέζοι τουρίστες, που επιθυμούν να επισκεφτούν κάποια περιοχή της θα πρέπει να ταξιδέψουν μέσω της Νότιας Αμερικής ή της Ευρώπης. Μεταξύ όμως του Λάος και της Κίνας υπάρχει ήδη απευθείας πτήση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024