Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞεκινά σήμερα το 2ο Ετήσιο Καταδυτικό Φεστιβάλ στη Κάλυμνο

Ξεκινά σήμερα το 2ο Ετήσιο Καταδυτικό Φεστιβάλ στη Κάλυμνο

Ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2005, το 2ο Ετήσιο Καταδυτικό Φεστιβάλ 2005, που διοργανώνει ο Δήμος Καλύμνου,σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού, και το οποίο θα συνεχιστεί έως και […]

Ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2005, το 2ο Ετήσιο Καταδυτικό Φεστιβάλ 2005, που διοργανώνει ο Δήμος Καλύμνου,<...>σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού, και το οποίο θα συνεχιστεί έως και τις 2 Σεπτεμβρίου 2005.

Το δωδεκαήμερο αυτό θα αποτελέσει μία γιορτή για τους λάτρεις του θαλάσσιου στοιχείου, καθώς η Κάλυμνος, το νησί των σφουγγαράδων αλλιώς, φημίζεται διεθνώς για τη μοναδική της καταδυτική παράδοση. Η ποικιλία των δραστηριοτήτων, που θα περιέχει, θα αγγίξει όχι μόνο τους Αυτοδύτες και τους Ελεύθερους Καταδύτες – αθλητές και μη -, αλλά και όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν τη μαγεία του υποβρύχιου κόσμου.

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ είναι δωρεάν, ενώ όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού της περιοχής για περισσότερες πληροφορίες.

Την διοργάνωση του αγωνιστικού μέρους εποπτεύουν οι Εκπαιδευτές Ελεύθερης Κατάδυσης Roberto Calich – Βασίλης Ζωνομέσης, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Χρυσοί Ολυμπιονίκες της Συγχρονισμένης Κατάδυσης, Θωμάς Μπίμης και Νίκος Σιρανίδης, όπως και άλλες προσωπικότητες του καταδυτικού και τουριστικού κόσμου.

Μάλιστα, την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2005, θα αποδοθεί από τους διοργανωτές τιμητική πλακέτα στον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, όπως και βραβεία σε επίσημους προσκεκλημένους και βεβαίως στους νικητές των αγώνων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024